در ادامه انتشار آموزش های مربوط به زیان های برنامه نویسی و طراحی سایت امروز تصمیم به انتشار ویدیو طراحی قالب جوملا 3 و جوملا 4 با فریم ورک gantry را گرفتم. این آموزش ها با هدف ساخت سایت سریع و قدرتمند با جوملا منتشر شده اند و نیاز شما به کدنویسی را به حداقل می رساند و همینطور امکانات زیادی از جمله ماژول های کاربردی مورد نیاز برای مدیریت سایت را در یک پکیج ارائه می نماید.
کاربرانی که می خواهند این ویدیو های آموزشی را ببنید باید توجه به این موضوع داشته باشند که این دسته ویدیو های آموزشی طراحی قالب جوملا دارای پیش نیاز هایی می باشد که چندی از آن ها به صورت کامل از قبل در وب سایت ترانگل منتشر شده است. از جمله آموزش های کاربردی که در همین هفته های پیش منتشر شده است آموزش سریع html و css و bootstrap و همینطور برای آشنایی با جوملا نیز دانلود آموزش جوملا 3 به صورت ویدیویی کاملا رایگان, لازم به بیان مجدد می باشد که بدون این دو وابستگی شما نمی توانید خروجی مناسبی را از این آموزش دریافت کنید.
کاربران سیستم های مدیریت محتوا مثل جوملا و وردپرس همیشه دارای یک موقعیت بهتری نسبت به سیستم های اختصاصی در دریافت قالب و تغییر شکل و شمایل وب سایت های خودشان هستند و مهمترین دلایل آن هم وجود یک ساختار مناسب برای ایجاد قالب و همینطور جامعه بزرگ توسعه دهندگان که با کمک این cms ها می توانند محصولات خود را در کمترین زمان وارد بازار کنند ولی همیشه این قالب ها و تعداد بالای این برنامه نویسان امکان این را نمی دهد تا شما بتوانید چیزی که می خواهید را به صورت دقیق پیاده سازی کنید و نیاز به یک طرح اختصاصی برای وب سایت خود هستید پس شما در این بازار چندین راه حل دارید.
قدم اول یادگیری زبان های برنامه نویسی پایه برای طراحی قالب جوملا
خیلی از تازه واردان به جامعه جوملایی یا دیگر سیستم های مدیریت محتوا در اندوخته بدون زحمت گم می شوند و همین موضوع باعث می گردد همیشه به اندازه یک فرد آشنا به کامپیوتر بتوانند کار کننده نه در حد یک برنامه نویس متاسفانه این موضوع انقدر ادامه پیدا می کنند که افراد استفاده کننده از cms دیگر دنبال یادگیری عمیق آن چیزی که دارد استفاده می کند نمی روند. این اولین مکان نمایان شده ضعف های این افراد می باشد چون هیچ وقت نمی توانند وب سایت های خاص تری نسبت به دیگران ایجاد نمایند به همین منظور پیشنهاد و قدم اول یادگیری حداقلی !! زبان های پایه و مکمل می باشد. به عنوان مثال اگر بخواهیم نقشه راهی را برای عزیزان مشخص کنیم برای طراحی سایت بر پایه سیستم های مدیریت محتوا:
۱. یادگیری css و html
۲. یادگیری php
۳. یادگیری جاوااسکریپت
این سه گزینه مطرح شده به شما کمک می کند تا بتوانید مواردی که مدنظر خودتان می باشد را درست نمایید به عنوان مثال بعد از یادگیری شماره یک شما می توانید وارد طراحی قالب جوملا شوید و بر اساس همین پروژه مواردی که مورد نیاز خودتان می باشد را پیاده سازی کنید و با یادگیری گزینه دوم حال شما می توانید هم برای جوملای خودتان افزونه تولید کنید و یا اینکه می توانید قالب های حرفه ای تری نسبت به قبل ایجاد نمایید. بعد از یادگیری php شما دیگر می توانید وب اپلیکیشن هایی را ایجاد کنید که نیاز مشتری شما می باشد از نظر بازار کاری نیز موقعیت بهتری را برای خود ایجاد نمایید. و سر آخر گزینه سوم به شما این امکان را می دهد تا سایت های پویا تری را برای خود فراهم نموده و مشتریان خودتان را راضی تر نگاه دارید.
قدم دوم ایجاد محیطی مناسب برای ساخت محصولات متنوع
همه چیز یک شبه ایجاد نمی گردد حداقل در دنیای کامپیوتر که به این صورت می باشد . قرار نیست شما در تمام زمینه های متخصص شوید. ایجاد سایت و رابط کاربری و همینطور بعد از آن تجربه کاربری فقط با یادگیری زبان های برنامه نویسی ممکن نمی شود. بلکه شما نیاز دارید افرادی را پیدا کنید که در زمینه گرافیک برای شما نیاز هایتان را براورده نمایند. یا اینکه خودتان وارد دنیا گرافیک شوید تا بتوانید طراحی سایت خود را در نرم افزار هایی مثل اسکیچ یا فتوشاپ و ... ایجاد کنید.
البته لازم به ذکر است با جمع آوری مناسب مناسب نیز می تواند این کار را انجام داد و خیلی از وب سایت های ایرانی و خارجی محصولاتی از این موارد را به فروش می رساند
به نظر شخصی خودم همین دو قدم اولیه برای فردی که می خواهد در این زمینه کار کند کافی می باشد. و اضافه گفتن ها و درگیر کردن افراد جز تلف کردن وقت آن ها هیچ چیزی را به همراه نخواهد داشت. لازم به ذکر است این آموزش ها مربوط به طراحی قالب جوملا 4 و هم جوملا 3 می باشد.
مطالب ویژه ترانگل

دسته بندی جوملا
کامپوننت آسان پرداخت جوملا

دسته بندی برنامه نویسی
آموزش زبان برنامه نویسی الکسیر (elixir)

دسته بندی جوملا